2 Läs mer >>
Nyss hemkommen från minnesstunden i Västra Hamnen där min vän Anton hittades död imorse. Massor av vänner och bekanta och ideella från Missing People var där. Han har varit försvunnen sedan nästan två veckor och ett stort antal människor har spenderat så mycket tid på att leta och hoppas. Nu är han äntligen funnen. Återfunnen och förlorad samma dag.
Vila i frid.
 

Återfunnen och förlor...

0 Läs mer >>
En långpromenad råkade resultera i ett besök på Sheena Is där jag hittade de här 90's vintage-dojjisarna. 100 kronor kostade dem och passar alldeles perfekt på mina stora fötter!

Nittiotal för en hund...

0 Läs mer >>
Struntade i Cymbaltan i helgen för att få lov att vara en kännande och social människa. Nu får jag betala för det idag och vill inte ha med människor att göra på några timmar. Lägligt nog är läggan tom och allmänt folk är i skola och på jobb. Jag sitter i köket och lyssnar på P1 där det diskuteras runt nya DSM-5, senaste upplagan av diagnosbibeln för psykiskt sjuka.
Snyggskjortan är förresten loppad för en femma och mina bästiga creepers har jag köpt på Ebay!

Bara ännu en vanlig n...

2 Läs mer >>
 
 
 
Fotograferar artsy bilder med uttråkad Gimp, färgar om loppade kläder, ritar, hänger på fest med okända människor, hänger i korridorskök med asfina människor som får mig att skratta och spenderar kvalitetstid och långa ridturer med bästa Lucifer.

Sedan sist

0 Läs mer >>
 

Kom hem

4 Läs mer >>
Några bilder från idag. Cyklade runt i de olika secondhandbutikerna vi har här i Lund (50% på allt! stod det i de flestas fönster). Vädret var bordeline och jag önskade att jag ägde ett bra paraply.
Igår var jag på kräftskiva hos pappa. Kräftor tycker jag mest är läskiga, men västerbottenostpaj! Det är feina grejer. Gott och trevligt var det i alla fall.

Andrahandstisdag

1 Läs mer >>
Hittade ett linne med vinthunds-motiv i remakelådan, den har säkert legat där i flera år då jag inte haft nån idé om vad jag vill göra med det. Men i fredags så såg jag det ligga och skräpa där halvt hängande utanför den överfulla lådan och bah: "MEH! Magtröja?" Så den kapades lite på längden och jag gjorde halsen lite vidare. Skitsnyggt ju! Ska jag bära med högmidjade underdelar.

[Remake] Greyhound-to...

1 Läs mer >>

Godkväll! Er bloggerska har varit upptagen med det så kallades LIFVET och inte haft tid ork lust etc att blogga. Men nu! De senaste dagarna har jag ägnat mig åt typ hemmapyssel, målning och secondhand-shopping, haft syster med tillhörande holländare på besök, vårdat nyopererat marsvin, jagat förrymd katt, ridit fint pass på Luci, festat och bastat med nytt och fint folk, spenderat bakislördag i sängen med futurama och Lars etc. Allt som är bra, med andra ord.
Idag har en klätt sig och varit på Nova. Bindi och choker står min namne och en Lokatt för. Två skitfina cheyer. Världen innehåller allt för få bra och fina människor och jag blir alltid förvånad över att jag ändå lyckas träffa sådana.
Klänningen har jag köpt för typ ingenting på Tradera och tillhör favoriterna i 90-talsgarderoben.

Nu är du bara någon j...

1 Läs mer >>
Vsg för dålig bild på ful möbel! Cyklade förbi den här som stod utanför ett soprum i förra veckan och bah "Den där MÅSTE jag ha!". Perfekt remake-projekt. Gratis och oönskad och sliten.
 

Den luggslitna och något fuktskadade prylen fick en rejäl slipning, ny färg och jobb som blomsterpall i uterummet. Blev ju hur fint som helst! Jag är bra ibland. Skräp rules!

[Remake] Skräp till b...

4 Läs mer >>
 
 
Andra semesterdagen kräver tröja med katt. Tröjan har jag målat själv för ett tag sedan, väldigt nöjd med den, måste jag sä.
Så sjukt varmt och kletigt det är idag! Jag hann med en cykeltur till stan imorse innan den värsta hettan kom och slog ner mig. Igår var jag fullkomligt utslagen och väck hela dagen, sov/slöade bort större delen av den. Semestern kom nog lägligt och i sista stund. Jag känner att jag hade behövt lära mig att chilla mer och att man inte alltid måste vara igång med något. Lyckades dock uppbåda ork nog att fortsätta måla här hemma, det mesta av hallen blev klart!
Vad jag gör av resten av den här dagen vet jag inte än. Den ovetskapen är ganska skön. Glass ska jag nog ha! Igen.

Semesterdag #2. Och e...

1 Läs mer >>
 
 
 
Fyra bilder från beachpartandet på Ribersborg igår. Var ganska allmänt opepp på människor etc men glad att jag åkte ändå. Kvällsbadade från bryggan med Mike (KALLT! /mvh klarar inte vårt skandinaviska väder) i min nya bikinitopp som ser ut som ett rymdskepp (<3), drack öl med pynt i och grillade sojakorv. Vädret var minst sagt perfekt och Ribban var så vansinnigt vackert i solnedgången.

Ribban

1 Läs mer >>
 
 
 
 

Rockit har fyllt på lagret inför ny säsong! Här är sex plagg jag LÄTT skulle kunna tänka mig att köpa om jag kände mig rikare. Åh om en bara hade pengar att kunna sitta och webshoppa en massa cool vintage.
 
 

Nytt hos Rockit