Ingefära och Squash

Om man känner för att äta något som är gott och dessutom ganska nyttigt så är sojabiffar med ingefära och squash en sjukt bra grej! Lätt är det också. Man blandar ihop hackad lök, småtärnad squash, tomatpuré, ägg, kruskakli, riven färsk ingefära, gurkmeja och salt i en skål. Sen låter man det svälla och gotta sig en stund. under tiden kan man typ: blogga, diska, göra yoga, fundera på livet, ta en kort promenad, dricka kaffe, skriva en dikt etc, obs måste ej vara något vettigt. Sen blandar man ner sojafärs i kletet, typ dubbelt så mycket färs som klet.
 
Sen formar man bollar av smeten och kletar ut i en varm stekpanna med rapsolja, tryck till och stek. Jag brände mina pga bränner alltid mat *scatterbrained floozy*. Tycker dock de är goda med lite stekyta.
Ultragott att lägga på vitt bröd med hamburgerdressing och ketchup när man är sådär "hungrig fast inte jättejättehungrig men behöver nåt redigt och inte bara mackor och yoghurt"!
 
Bon apétit mon läsare!

Kommentera här: