1 Läs mer >>
 
Har snöat in på pasties på senare tid. Ni vet sådana här små tjusiga ting att klistra på bröstvårtorna? Har tillverkat mig några stycken riktigt pyntade och festliga raringar som jag ska visa er nån dag.
Först tänkte jag bara tipsa er om de här ovan, så kallade "nippies". Enkla och snygga pasties som är lätt att klistra på, vattenfasta och snälla mot huden. Uuursnyggt under en (mer eller mindre) genomskinlig topp. Går att köpa på bland annat Justine&Juliette!
Väntar otåligt på tillfälle att få använda de i silver! 

Minimalt täckande

0 Läs mer >>
Igår var jag och L på Premiären av Salong Wicked Mill, en lite mindre version av samma klubb. Hade som vanligt väldigt kul och träffade gamla, bekanta och nya människor. Knäppte bara ett gäng bilder på de två showerna med Arsenica Lace och Miss Mae, två artister med olika stil men totalt rätt för klubben båda två. Lokalerna var lite knöliga, i övrigt välorganiserat av de underbara arrangörerna!
Träffade mig ett par raringar som jag hoppas återkoppla till om två veckor då det är dags för stor lekfest <3

Salong Wicked Mill

0 Läs mer >>
 
Likt Frankensteins monster reser sig bloggen ur sin eviga dvala, IT'S ALIVE! Eller nästan, i alla fall. Vintern är mest bara en enda stor klump av darkness och tröttma så nåt bloggande har inte känts vidare aktuellt. Kanske kan en tänkas orka plita ner några inlägg då och då nu när ljuset och värmen olidligt makligt återvänder.
Här får ni i alla fall ett hopplock från insta som summerar de senaste månaderna relativt bra. Jag har blivit Doctor Who-fanatiker, börjat ta snordyra och superroliga ridlektioner på stans stora ridskola och jag pysslar vidare med hemmet, smycken och second hand-kläder. 
 
(Min instagram heter denriktigapyrola)

Livstecken