6 Läs mer >>
Jag och många många andra kom och sa hejdå trots att vi inte ville för säger man hejdå så är du faktiskt inte längre här och det betyder att
 
allt
det här
faktiskt
är
riktigt.
 
Den varma vältaliga kreativa pojken med den sköra auran, nu har du inte längre
ont
 
.

Tjugosjunde september...

3 Läs mer >>
Ensam hemma, sambon på jobbet och syster på ett plan till Skottland. Ring P1 på radion, kaffe i koppen. Solen skiner utanför fönstret. Katten snarkar på stolen mittemot. Livet rusar förbi utanför dessa väggar, men här inne får tiden stå still.
Skör, trött, sliten och liten.
 
(Kläderna: Tisha och shorts från Ugglan, jackan hittad i ett förråd på jobbet, och remakead loppad ryggsäck. Dr.Martens har jag vunnit i en tävling på Shock. Outfiten, minus strumpbyxor, har kostat mig 40 kronor. Sjukt bra)
 

När man inte passar i...

7 Läs mer >>
I lördags var det dags för Wicked Mill - Sinners and Saints, och jag och Lars var såklart där! Jag följde temat som smådjävul, med horndiadem och en liten stackars själ i glasburk om halsen. Och röda linser. Råkade tyvärr slå av ena hornet bara några meter från klubbens entré när vi skulle in (SMART TJEJ), men resterande outfit fick duga. Lars fick bli präst (omnom <3) med blåa UV-linser. Min karl är grann.
Kvällen var hur himla fin som helst med duktiga uppträdanden, mingel med alla fina människor och dans när alkoholhalten och stämningen var i topp. Bäst!
Precis innan vi skulle gå upptäckte vi att vårt kort var borta (med alla våra pengar och därmed enda sättet att betala hemresa på) och det var ju allt annat än skitkul, faktiskt ganska skitdåligt. Det löste sig dock till slut, så som allt liksom gärna gör efter en bra kväll.

Syndiga Möllans Varie...

4 Läs mer >>
Jag hittade en vanlig svart rygga på loppis häromveckan, perfekt för "Projekt Kattväskan" som jag fick inspiration till när jag såg den här.
 
Efter en remake-omgång ser den ut såhär! Blev hur skitbra som helst, bättre än originalet, om en får säga så (och det får en ju).
Väskan hade typ vaderade axelremmar som jag sprätte av och sydde kattöron av. Sydde sen bara fast öronen i remmarnas söm, liksom. Och satte dit nya snyggare remmar. Klippte bort snörena i dragkedjornas handtag också, de var så himla sportigt fula.
Nu vill jag ju sy djuröron på allt!

DIY Katt-ryggan.

1 Läs mer >>
Ja du har gått upp i vikt. Du har fett där det inte fanns fett för några månader sen och kjolen du köpte då som satt så himla tight redan då går inte att få över knäna ens.
Men vem bryr sig. Du är, i mångas ögon, vacker som du är.
 

Att återta sin egen k...

2 Läs mer >>
 
Timeout-dag. Bara full gas och pepp igår och idag ba skrikande rykande gummidäck. Kropp gör ONT, huvud gör ONT, själ är tom och trött. Secondhandrunda, frukost x 3 och vara ifred, själv bestämma över dagen. Det var skönt, men nu väntar en shitload of arbete imorgon.
Har fyndat massa fint vintage den senaste tiden! Ska visa er, sålänge får ni se mina nya favoritböxer. De är från Humana i Lund och sitter apsnyggt och bekvämt (hög midja ftw! hatar höfthäng och buttcracks). I love them. Det genomskinliga linnet har också blivit en favvis. Minns bara inte vart jag köpt det. Jag gissar loppis eller Eriks.
Bajj :*
 
 

En hinner ju knappt a...

1 Läs mer >>
I lördags hängde jag på Gastefestivalen med Lars och Lo(-co), en engelsman och alla andra skitfina människor som drar sig till en sådan sak. Varför varför kan den inte få vara typ en gång i månaden istället för en gång om året? Vi hann mest bara hänga, dricka öl, Lo gjorde konst och klottrade mitt nya favorit-slagord, kollade in alla fina kojor och sen vara fulla på efterfest. Ändå bäst!
En söndag flöt förbi, mest i sängen med Mythbusters och två av de få människor på jorden som jag orkar bry mig om (<3).
Lagat mat har jag gjort också.Och fotograferat loppade saker (Tisha med skelettmotiv) och hittade saker (sönderslaget armbandsur). Tisdagskvällen bjuder på inaktivitet pga lång arbetsdag. Typ ett glas Gosa och n-wordbollar tills jag mår illa och Antwoord varvat med P1.

En gammal röst i mitt...