Prästkragar och blodprov

Fina klänningen som impulsköptes på rean igår! Äääälskar mönstret, det känns väldigt 90's. Och DET gillar jag. Väry mach. Påsen har jag köpt på Erikshjälpen och den är awesome.
 
Som ni ser så är jag relativt fri från utslag idag, vart på vårdcentralen idag igen och fick kortison och tog massa prover. Min läkare för dagen var en ung och engagerad och trevlig tjej som stoppade bomullspinnar i hals och näsa (jag förväntade mig nästan andra hål också, snacka om att vilja gräva) på mig och beställde ett massivt blodprov. Svimmade såklart i proven. Inte helt konstigt, med bara lite persika i magen och en inte alls frisk kropp. Fick lite skäll för den dåliga frullen. Sen fick jag vatten och bananerbjudande. Sen åkte jag hem. Nu kan jag bara vänta på att se vad allergiproverna säger och sen på en remiss till hudspecialist.
Kampen går vidare. Så att säga.
 
Idag har Lars varit flitig och ägnat semesterns första dag åt att måla om vårt sovrum från äckligt smutsljusrosa till fint ljust grå. Det kommer bli såååå fiiiiint och min fina karl är bäst på att måla <3. Så jag tror jag ska gå och hjälpa honom lite nu när benen bär och färgen i ansiktet håller sig kvar mer än en kvart åt gången. Eller så röjer jag vidare i trädgårn...
Küzz

Kommentera här: