Vårdcentralen och nakna holländare.

 
 
Vaknade hemma hos Joakim idag och mådde inte alls bra. Totalt täckt av nässelutslag och febrig bestämde jag att det fick bli ett besök på jourvårdcentralen. Fick en tid och åkte till Lund efter en kort tur på Emporia. Mådde riktigt riktigt dåligt när vi kom fram i Lund och fick en ångestattack för det blev bara så himla jobbigt alltihop. Att vara täckt till femtio procent av brännande utslag och ha svårt att andas blev väldigt jobbigt, jag är så tacksam över att ha de finaste pojkarna i världen. Joakim tog hand om mig och följde mig till vårdcentralen och väntade tills Lars (som lämnade av sitt tjejbesök tidigare) kom och väntade med mig på min tur. Världens lyckligast lottade tjej är jag <3.
Det är deffinitivt mina Efexor som gett mig den här allergin och det sätter mig i ett nytt problem då jag måste sluta med dem nu med en gång, kroppen orkar inte hålla emot längre. Jag kommer alltså sluta tvärt med en medicin som är känd för sina besvärliga utsättningssymptom och dessutom stå helt utan antidepressiva sedan 2004. De närmsta dagarna kan komma bli lite av ett helvete. Tack gode gud för att det är sommar och vi bara har massvis av praktiska sysslor på jobbet denna veckan. Jag känner av utsättningen redan nu ikväll och är dessutom fortfarande duktigt groggy efter en mix av Atarax, anithistamin och kortison i högre doser än jag är van vid. Pew!
 
Anyway, on a happier note, bilderna ovan föreställer mina nya små vänner som flyttat in i mitt lilla marsvinskollektiv idag! (Jag har fem marsvin på jobbet, och nu sju här hemma, de flesta är sådan jag övertagit från andra som inte velat ha de kvar) De kommer hela vägen från Holland och är Skinnys, pälslösa marsvin. Jag har två skinnys sedan tidigare och är mycket förtjust i de här fulsöta små potatisdjuren <3. Trivs de hos mig och mina tjejer så får de stanna för gott, tror och hoppas hoppas hoppas att det ska gå bra!
 
Okej nog med tangent-skyffel för ikväll, nu ska jag och min soffstoppning till hjärna gå och lägga oss. Over and out!
 

Kommentera här: